Jotain vanhaa ja hyväksikoettua, jotain uutta ja mahdollisesti vallan mukavaa - Haulikkohelmet 2023!!

 


Haulikkohelmien tarina on alkanut Ravintola Kappelissa 27.4.2015 kun kolme perustajajäsentä päätti ryhtyä tuumasta toimeen. Johanna, Riikka ja Sirpa halusivat perustaa yhteisön, joka mahdollistaisi haulikkoammunnasta kiinnostuneiden naisten verkostoitumisen, metsästyksen ja treenauksen. Vuosien varrella ollaan "hieman" laajennettu toimintaa; on oltu Sastan showroom-tilaisuudessa, viininmaistajaisissa, optikolla, sisärata-ammunnoissa, kierretty Riistapolkuja, kisattu, valmentauduttu.. 

Vuosikokouksessa Sipoon SSG:n radalla oli ihanaa havaita, että tilaisuus oli taas kerran lämminhenkinen - sinne oli ilmeisen helppoa tulla ensikertalaisenakin ja tarjolla oli sekä aseita, panoksia (kiitos @erakolmio / Jukka Tölli), kuin ammattiapuakin - kiitos Jarmo Rosenqvist ja Satu Pusila. Vaikka hallitukseen emme saaneetkaan nyt mitään uudistuksia - millekään yhdstykselle ei ole hyväksi, jos samat naamat jatkavat vuosikymmeniä hallinnossa - oli jäsenkunnalla (paikalla lähes 30 Helmeä) sekä mukavaa palautetta menneistä tapahtumista, mutta myös oivallisia ehdotuksia uusista toteuttamisen arvoisista jutuista. Muistutetaan vielä tässäkin, että tapahtumista saa ottaa sekä ideointi- että vetovastuuta myös hallituksen ulkopuolelta!

Vuonna 2022 oltiin jo lähellä ennen koronaa vallinneeseen tilanteeseen; meillä oli neljä jahtitapahtumaa, Benellin koeammunnat vuosikokouksen yhteydessä Lopen ampumaradalla, sekä trapin ja compacin kurssit SSG:llä. Taloustilanne on erittäin hyvä ja jäsenkuntaa suurinpiirtein vakiona säilynyt 115-120 naista. Vuoden Helmi on muuten Satu!

Niinpä seuraavien 12 kuukauden aikana tulossa on:
  • trapkurssitus SSG:llä (4.6., 11.6., 18.6.)
  • Kainuun kanalinnut noin syyskuussa
  • syyskaudella kaksi fasaanijahtia
  • sisäratakauden avaus Gunpoint Helsinki - noin helmikuu 24
  • ulkoratakauden avaus - noin maaliskuu 24
  • flush shooting -tapahtuma loppukevät/alkukesä 24
  • vuosikokous - toukokuu
Lisäksi suunnitellaan jotain metsästysvaatteisiin liittyen - erinomainen jäsenehdotus on järjestää samalla kirpputori - laitetaan vaatteita kiertoon ajan hengen mukaisesti! 

Muistutellaan tähän vielä meidän jäseneduista seuraavissa paikoissa:

Kun radat ovat nyt auki ja kausi todenteolla alkanut, löytää Helmiä mm. Sipoosta (SSG), Mäntsälästä (MKMS), Kiikalasta, Lopelta, Pirttikankaan ampumaradoilta - muutamia mainitakseni. Whatsapp -ryhmistämme saattaa hyvinkin saada seuraa radalle!

Toimintaamme saa tulla tutustumaan --> postia vaan ja siitä se lähtee!

Kiitos kaikille mukanaolleille - sama hallitus siis jatkaa - hyvässä hengessä eteenpäin!
yt Monna, puheenjohtaja



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmennuksella laadukkaasti liikkeelle!

Haulikkohelmien Benelli-ilta