Välillä jotain muutakin, kuin ruudintuoksua ja kiekonpalasia!

 



Haulikkohelmien toimintahan toki pääasiassa on ammunnan harjoittelua ja jahteja, mutta aina välillä teemana on ihan jotain muuta! Tällä kertaa yhteistyössä Optikko Kivinen, Zeiss ja Hius- ja Kauneushuone Kristalli. 

On muuten niin, että käynti optikolla on tänä päivänä parhaimmillaan todellinen osaamisen ja teknologisen kehityksen huipentuma. Ensiarvoisen tärkeää on tietysti huolehtia silmänterveydestä - kaihi tulee kaikille, mutta ammattilaisten ketju hoitaa sen ja muut näkemiseen liittyvät haasteet kuntoon. Saimme myös Zeiss -teknologiasta uusinta uutta; sehän tarjoaa edistyksellistä linssiteknologiaa; Zeiss i.Scription sopii osalle meistä erityisen hyvin ja helpottaa esimerkiksi pimeällä ajoa. Optikko Kivisen Turengin toimipisteessä on Zeiss-laite, jolla voi varmistua ensin siitä, onko omassa näkökyvyssä sellaisia ominaisuuksia, joita i.Scription voi parantaa. Optikko Kivinen on itsenäinen toimija, jolla on myös omaa maahantuontia - ehdottomasti visiitin arvoinen paikka; olipa kyseessä työnäkö, ampujan näkö tai tyylikkäät aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman!

**
Sitten siirryimme totaalisen vapaalle - ja meitä oli palvelemassa Hius- ja Kauneushuone Kristallin ammattilaiset. Tarjolla hoitoja käsihieronnasta kulmien värjäykseen, hiushoidosta kylmähoitoon. Hämeenlinnan keskustan kauneushoitola on maan monipuolisimpia kauneustaloja, Bridalroom anniskeluoikeuksineen mahdollistaa paitsi unohtumattoman hääjuhlaan valmistautumisen, mutta myös kaltaistemme seurueiden illanvieton! Meillä oli lisäksi Piparkakkutalon valmistamat palat ja sopivasti kuohuvaista! Kristalli tuo maahan italialaisia Framesi -hiustenhoitotuotteita ja värejä. Meillä oli tilaisuus kokeilla erilaisia omaan hiuslaatuun ja -pohjaan sopivia - hiukset oli kaiken lisäksi mahdollista kuvauttaa erikoiskameralla ja saada selko niiden rakenteesta. 

Oli todella mukavaa puhua ristiin rastiin niin uudempien jäsenten asehankintakaavailuista kuin koirankasvatuksesta ja hirvenlihastakin! Jokaisen Helmen elämään kuuluu tietysti paljon muutakin, kuin ammunta ja metsästys, tekee hyvää heittää välillä aseet naulaan ja vaihtaa kokonaan toisille taajuuksille! Tällä kertaa siis kauneuden, rentouden ja estetiikan maailmaan! Pitäisiköhän ensi kerralla heittäytyä ammattilaisen meikattavaksi?!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmennuksella laadukkaasti liikkeelle!

Haulikkohelmien Benelli-ilta

Jotain vanhaa ja hyväksikoettua, jotain uutta ja mahdollisesti vallan mukavaa - Haulikkohelmet 2023!!