Kohti vuosikokousta!


Pakon sanelemana takana on pari hiljaisempaa vuotta, viruspentele on kaikessa arvaamattomuudessaan tehnyt suunnittelemisesta hankalaa, isommista toteutuksista puhumattakaan. Siitä huolimatta Haulikkohelmien viides toimintavuosi sisälsi jahteja ja ammuntaa - eli sitä ydinasiaa, jonka takia yhdistys on alunperin perustettu. Toki "haute couture" -vastaavamme on tuonut tykö Laksenin puseroa, fasaanihuivia, villakäsinettä - että pysytään kuosissa.. 😄😄 

Yhtä kaikki 2021 jätti jälkeensä vähemmän toimintaa, mutta siitä hyvästä jäsenmaksujakaan emme laskuttaneet - siksi vuosikokoukseen tulijan ei pidä hämmentyä talousluvuista. Aatteellisena yhdistyksenä me emme kerää mitään salkkua, emme mitään omistakaan. Jonkunlainen pesämuna kuitenkin pitää olla, jotta voimme järjestää tapahtumia ilman, että ne joka kerta ovat täysin omakustanteisia - olemmehan me vuosien varrella käyneet mm. kartanojahdissa. Vuosittaisella 30 euron jäsenmaksulla pääsee mukaan useimmiten tuetusti erilaisiin tapahtumiin - vuosikokouksen yhteydessä riittää, että mukana on omat panokset. Haulikkohelmet tarjoavat pari kierrosta ja eväät! 

Kainuun kanalintujahti, fasaanijahdit - ne saavat tänä vuonna jatkoa, kun Helmien vuosikello rakentuu. Olemme myös järjestämässä optikkoreissua - haulikkoampujan näkö on olennainen osa suoritusta. Jahtivaateosastolla on suunnitelmia niinikään.

Pääpaino tulevalla ratakaudella on tietysti ammunta. Kursseja, kokeiluja - mutta ennen muuta jäsenten keskinäisiä treeni-iltoja; on hyvä idea vierailla eri radoilla; Orimattilassa tehdään uusi olympiarata compac-radan tilalle, Lopella on kaksi uutta metsästystraprataa ja SSG:llä niinikään on remonttia tulossa. Mäntsälässä näkyi olevan meluvalli rakenteilla - Hyvinkään rata on muuttunut valtavasti viimeisten kolmen vuoden aikana - kannattaa käydä vieraissa!

Vuosikokouksessa jäsenet voivat käyttää ääntään virallisesti - hallitus esittelee menneet; toimintakertomuksen ja tuloslaskelman, sekä esittelee ajatuksiaan tulevasta; budjetti ja toimintasuunnitelma - eli meillä Helmillä vuosikello. Siellä voi kysyä, ehdottaa ja olla myös itse valmiina kantamaan vastuuta; sääntöjen mukaan hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi vähintään kaksi jäsentä, lisäksi tarvittavat toimihenkilöt; sihteeri, rahastonhoitaja, koulutusvastaavat jne. Hallituksesta päätetään joka vuosi - joko nyt on Sinun vuorosi, jos tahdot olla suoraan vaikuttamassa toimintaamme. Toki ehdotuksia ja ideoita voi esittää ympäri vuoden - sitä varten on Helmien Whatsapp Pulinat!

Nähdäänkö vuosikokouksessa Lopella 15.toukokuuta 2022?

Monna, puheenjohtaja


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmennuksella laadukkaasti liikkeelle!

Jotain vanhaa ja hyväksikoettua, jotain uutta ja mahdollisesti vallan mukavaa - Haulikkohelmet 2023!!

Haulikkohelmien Benelli-ilta